De lekkerste gerechten
Voorgerechten |
---|
Breekbrood met kruidenboter en tomatentapenade |
Bonbon van gerookte Heilbot gevuld met Hollandse garnalen en een mieriksworteldressing |
Caesar Salade met ei, kip, ansjovis, Parmezaanse kaas en croutons |
Gerookte Rib-eye met uienconfijt, pistache nootjes en Kerrietruffelmayonaise |
Runder carpaccio met oude kaas, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en pestodressing |
Gebakken gamba`s met gebakken ui, paprika, knoflook afgeblust met droge sherry ( 6 stuks ) |
Soepen |
---|
Groene Aspergesoep ( vegetarisch ) of met gerookte zalm |
Tomatensoep |
Dagsoep |
Vleesgerechten |
---|
Gegrilde Ribeye – met milde chimichurri saus |
Polderhoen – met groene asperges en oesterzwammensaus |
Schnitzel – Varkensschnitzel met provencaalse saus |
Tournedos – Gebakken biefstuk van de haas met kruidenboter. |
Varkenshaas – mediterraan gevulde varkenshaas met tomaat, basilicum, olijven, buffelmozzarella omwikkeld met serranoham |
Surf en Turf – van Lamsrump en Gamba`s geserveerd met huisgemaakte Tzatzikisaus. |
Lamsstoofpot – Stoofpotje van lamsvlees gevuld met onder andere champignons, paprika, ui, kruiden en specerijen. |
Specialiteit Tournedos Stroganoff (minimaal 2 personen) Gebakken biefstuk van de haas met een aan tafelbereide stroganoffsaus. |
*Al onze gerechten worden geserveerd met warme groente, gebakken aardappeltjes of friet en salade.
Visgerechten |
---|
Kabeljauwfilet – Gebakken kabeljauwfilet met een kruidenkorst |
Sliptongetjes – Gebakken Sliptongetjes à la meunière (3 stuks). |
Forel – Hele gebakken Forel met Hollandse garnaaltjes en amandel. |
Snoekbaarsfilet – Snoekbaarsfilet en papillote |
Vangst van de week – Vraag het aan een van onze medewerkers |
Specialiteit Juttersmaal 4 soorten vis filet gebakken in roomboter afgeblust met citroen. |
*Al onze gerechten worden geserveerd met warme groente, gebakken aardappeltjes of friet en salade.
Vegetarische gerechten |
---|
Gevulde Portobello – met groente couscous en paprikasaus |
Zoete aardappel curry – met wilde rijst |
Quiche – met walnoten, paddenstoelen, sjalotten en blauwe kaassaus |
*Al onze gerechten worden geserveerd met warme groente, gebakken aardappeltjes en salade.
Voor onze jonge gasten |
---|
Kindertomatensoepje |
Kindermenu met kipsaté |
Kindermenu met visburger |
Kindermenu met frikandel of bitterballen |
Kinderpannenkoek zelf versieren |
*De gerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes of frietjes, groente, appelmoes en mayonaise.
Desserts |
---|
Kokos bavarois – met rood fruit en karamelsaus |
Crêpe suzette – met vanille ijs |
Coupe Dame blanche – Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom |
Chocolade cheesecake – met Oreo hazelnoten crumble |
Coupe Caramelita – Karamel- en vanilleroomijs met karamelstukjes en karamelsaus |
Créme Brulée – Vanillecrème met gekaramelliseerd suiker |
Sorbet – Vanille- en aardbeienroomijs met vers fruit en aardbeiensaus |
Kinderijsje – met verrassing |
Soepen |
---|
Groene Aspergesoep ( vegetarisch ) of met gerookte zalm |
Tomatensoep |
Dagsoep |
Diverse broodjes |
---|
Clubsandwich met gerookte zalm en citroen roomkaas |
Caprese met tomaat, mozzarella en pestodressing |
Warme varkensprocureur met kerrietruffelmayonaise |
Gezond : Sla, ei, tomaat, ham en kaas |
U heeft keuze uit : Baquette of Triangel Meergranenbol.
Salades |
---|
Op Fries suikerbrood gegratineerde geitenkaas met spek, komkommer, tomaat, walnoten en gekonfijte vijgen |
Caesar Salade met ei, kip, ansjovis, Parmezaanse kaas en croutons |
Griekse salade met tomaat, ui, olijven komkommer, feta en tzatzikisaus |
Frisse salade met tonijn, ui, komkommer, olijven en tomaat |
Lunchgerechten |
---|
12 uurtje – kopje tomatensoep, broodje kroket en uitsmijtertje ham/kaas |
Tosti ham/kaas |
Uitsmijter Duinzicht |
Friet met frikandel of kroket |
2 kroketten met brood |
Plate Service |
---|
Scholfilet met ravigottesaus |
Schnitzel met Provencaalsesaus |
Spare – Ribs met knoflooksaus |
Kipsaté met kroepoek en seroendeng |
Gebakken mosselen met garnituur van ui, champignon, paprika en cocktailsaus |
Geserveerd met frietjes en salade.
Bittergarnituur |
---|
Nachos met kaas, paprika en uien |
Portie droge worst |
Portie kaas |
Portie bitterballen ( 8 stuks ) |
Borrel bord bestaande uit : kaas, worst, nootjes en warme hapjes |
Mixed hapjes ( 8 stuks ook vegetarisch) |
Pannenkoeken |
---|
Pannenkoek naturel |
Pannenkoek appel |
Pannenkoek spek |
Pannenkoek kaas |
IJsjes |
---|
Kokos bavarois – met rood fruit en karamelsaus |
Crêpe suzette – met vanille ijs |
Coupe Dame blanche – Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom |
Chocolade cheesecake – met Oreo hazelnoten crumble |
Coupe Caramelita – Karamel- en vanilleroomijs met karamelstukjes en karamelsaus |
Créme Brulée – Vanillecrème met gekaramelliseerd suiker |
Sorbet – Vanille- en aardbeienroomijs met vers fruit en aardbeiensaus |
Kinderijsje – met verrassing |
Non alcoholische dranken |
---|
Koffie |
Cappucino |
Expresso |
Latte Macchiato |
Koffie pot (p.p) |
Thee (glas) |
Thee pot(p.p) |
Warme chocolademelk |
Appel – of kwark gebak |
Melk/Karnemelk |
Kinderlimonade |
Frisdrank in flesjes: Cola, cola light, sinas, cassis, tonic, bitterlemon, 7-up IJs-tea, fristi, chocolademelk rivella, appelsap, dubbel fris |
Grote fles sourcy blauw |
Verse jus d ’orange |
Tomatensap / druivensap |
Alcoholische dranken |
---|
Diverse bieren (zie ook bierkaart) |
Heineken Small |
Heineken Medium |
Heineken Large |
Diverse tapbieren |
Fles pils binnenlands |
Fles pils buitenlands (Duvel, Leffe blond / triple) |
Diverse jenevers |
Diverse bitters |
Port / Sherry / Vermouth |
Advocaat met slagroom |
Rum / Gin / Wodka |
Diverse binnenlandse likeuren |
Diverse buitenlandse likeuren |
Diverse Franse cognacs |
Diverse whisky’s |
Whisky’s 10 years old |
Pernod en Campari |
Irish Koffie |
Bramenport |
Kobbeslokje |
Kallemooitje |
Schiermonnikoogse koffie |
Wijnen |
---|
Huiswijn (Frans of Spaans) |
Glas |
Karaf |
Fles |
Prosecco (glas) |
Prosecco (fles) |
In het restaurant kunt u nog een uitgebreide wijnkaart bekijken. |